Uw gastvrouw

Anja Ursem

De huidige eigenaren Nico & Anja Ursem wonen in het huis voor ‘Veldzicht’ met hun drie kinderen Romy, Chris en Jelle en de hond Bo. Sinds 2002 zijn ze eigenaar en hebben de bollenschuur met daarvoor het oorspronkelijke huis ‘Veldzicht’ geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een sfeervolle accommodatie waar vanaf 2009 vooral kleine groepen zich uitstekend kunnen vermaken.

Ik ben Anja en gastvrouw tijdens uw verblijf op “Veldzicht”. In 2006 zijn wij gestart met de verbouwing van het oorspronkelijke huis
met schuur, genaamd Veldzicht, tot een groepsaccommodatie. Voor Veldzicht staat een huis waar Nico (mijn man), ik en onze drie kinderen wonen.

Ik houd van creatief bezig zijn en tuinen. Nico is ZZP-er Timmerman en heeft Veldzicht zelf verbouwd. We hebben daar 3 jaar over gedaan. Ik mocht zeggen hoe ik het wilde en Niek maakte dat.

Ik had alle tijd om over de verbouwing en de inrichting daarvan na te denken.
Zelf heb ik het hele huis geschilderd. 

In 2009 kregen we onze eerste gasten. Het is ontzettend leuk om te doen en echt mijn ding. Voordat wij kinderen kregen had ik een koffiebar croissanterie in Schagen. Horeca is mij dus niet vreemd.

Wij zijn trots op Veldzicht. Het is een gezellig en knus huis met een landelijke uitstraling. Het valt ons op, dat  groepen zich uitstekend vermaken op Veldzicht.

Ik hoop u snel te zien.

Uw gastvrouw Anja